Pagini

Alexandra Stan, reprezentanta unei noi generaţii

Alexandra Stan domneşte pe coperta reviste Viva România (ediţia din luna aprilie 2012).
“Hiturile ei fac ocolul Pământului, ameninţând poziţia în topuri a lui Beyonce sau a Rihannei. Fata de 22 de ani din Constanţa are o lume întreagă la picioarele ei. Cine este Alexandra Stan şi cum era viaţa ei înainte să devină celebră, află din interviul ce urmează”.
Ok, cei de la Viva exagerează niţel prea mult. Că Alexandra Stan e un nume măricel nu neagă nimeni, dar nu cred că e în aceeaşi horă cu Beyonce şi Rihanna, să fim realişti.
În interviul acordat revistei Alexandra vorbeşte deschis despre momentele sale de singurătate, despre faptul că nu are pe cineva special în viaţa sa, despre prima iubire şi despre comparaţia cu Inna,despre care a spus următoarele:
“Comparaţia cu Inna a fost inevitabilă, dat fiind faptul că şi ea este una dintre artistele din România care a avut un succes ameţitor în muzica internaţională. Niciodată nu m-a deranjat comparaţia cu ea, pentru că suntem două artiste românce de succes, dar şi total diferite. Inna nu este rivala mea, ci mai degrabă o colegă de breaslă foarte talentată. Sunt mândră că sunt româncă şi că alături de ea am reuşit să aducem o rază de lumină asupra ţării noastre “
Nu mi-e clar de ce se consideră total diferită de Inna; fac parte din aceeaşi generaţie şi amândouă au avut un traseu asemănător în industria muzcală… E clar că blonduţa este perfect conştientă de nivelul la care a ajuns şi este pornită să nu se rezume la statul de “one hit wonder”.
Shootingul mi se pare foarte profesional, iar ţinutele alese sunt deosebite, demonstrând că ştie şi poate să poarte şi altceva în afară de acele corsete şi pantalonaşii minusculi. Îmbrăcămintea aleasă îi conferă un aer de lady…
Indiferent de talent sau voce, fătucile astea muncesc enorm pentru a face ceea ce fac şi momentan sunt varfurile unei categorii, fie că le convine unora sau nu.
Pareri?

Niciun comentariu: