Pagini

Ce spune Siri daca o intrebi care este cel mai bun smartphone din lume. Raspunsul care ii lasa fara cuvinte pe fanii Apple

iPhone 4S, de la Apple, a fost o surpiza placuta pentru multi dintre fanii companiei americane, in mare parte si datorita asistentei Siri, care raspunde la aproape orice intrebare. Cei de la thenextweb.com au facut un experiment si au intrebat-o pe Siri care este cel mai bun smartphone din lume, iar raspunsul i-a surprins total.

 

Ultimul smartphone lansat de Apple a fost o revelatie pentru toti cei care il asteptau cu nerabdare. Chiar daca preturile ajung si la 400 de dolari, in SUA, fanii Apple au cumparat iPhone 4S ca pe painea calda.
Si cand esti fan atat de inrait al companiei americane, nu-ti vine tocmai bine ca atunci cand o intrebi pe Siri care este cel mai bun smartphone din lume, aceatsa sa-ti raspunda... Nokia Lumia 900.
 
Pentru ca acesta este raspunsul pe care il ofera asistenta de pe iPhone 4S. Iar explicatia este simpla, sustin cei de la thenextweb.com.
 
Pentru a raspunde la aceasta intrebare, Siri foloseste rezultatele platformei Wolfram Alpha, un motor de cautare care raspunde la orice intrebare si care isi bazeaza raspunsurile pe review-urile utilizatorilor.
 
Si cum, in aceasta perioada, Nokia Lumia 900 s-a bucurat de aprecieri foarte bune in SUA, raspunsul generat de Wolfram Alpha este acesta.
 
Dezamagitor si neaspteptat, insa, pentru un impatimit al Apple.
 sursa:incont.ro

Niciun comentariu: