Pagini

Nu e SF: in curand vom putea plati CU TELEFONUL la caseriile magazinelor

MasterCard Worldwide anunta ca mai multe telefoane NFC (Near Field Communication) au fost certificate pentru utilizarea tehnologiei MasterCard PayPass, oferind consumatorilor dispozitive capabile de plati contactless rapide si sigure, la sute de mii de adrese ale comerciantilor PayPass din toata lumea.
 
 
Ce telefoane sunt compatibile
Noile aparate certificate de MasterCard includ urmatoarele modele:
- BlackBerry Bold 9900/9790 si BlackBerry Curve 9360/9380
- HTC One X
- Intel Smartphone Reference Device
- LG Viper 4G LTE, LG Optimus Elite
- Nokia 603, Nokia Lumia 610 NFC
- Samsung Wave Y, Samsung Galaxy mini 2, Samsung Galaxy S Advance, Samsung Galaxy Nexus (GT-i9250)
- Sony Xperia S, Sony Xperia P si Sony Xperia sola.
O noua identitate vizuala
MasterCard a dezvaluit, de asemenea, un nou element de identitate vizuala - "MasterCard PayPass Ready" - disponibil acum producatorilor pentru telefoanele smart ce inglobeaza tehnologia NFC si au fost testate si certificate de MasterCard in vederea utilizarii tehnologiei PayPass. "MasterCard PayPass Ready" va arata ca un dispozitiv este pregatit pentru PayPass si poate fi aplicat ca sticker pe un dispozitiv aprobat si pe ambalajul acestuia, pe obiecte de marketing si materiale publicitare. Nokia si RIM, producatorul telefoanelor Blackberry, sunt printre primele companii producatoare de telefoane care folosesc acest element de identitate.
Lucrand cu institutii din domeniul cardurilor, precum EMVCo si NFC Forum, MasterCard continua sa fie liderul industriei in procesele de testare si certificare a dispozitivelor mobile de plata.
Dispozitivele certificate de MasterCard trec printr-un proces de testare riguros, realizat de catre un laborator acreditat de MasterCard, care se asigura ca dispozitivele respective sunt fiabile si interoperabile, se arata intr-un comunicat al MasterCard.
 


» vezi articolul original
sursa:

Niciun comentariu: